söndag 6 november 2011

Hjälp Hugo ♥


Det här är Hugo, och han har den ovanliga och obotliga sjukdomen Junktional Epidermolysis Bullosa Herlitz. Det innebär att han inte tål beröring. Chanserna för honom att överleva sjukdom är inte stora. Men i USA har det gjorts flera lyckade benmärgstransplantationer på barn med EB. Dock görs det inte i Sverige och sjukvården vill inte hjälpa Hugo och hans familj att antingen flyga hit läkare eller skicka familjen till USA.
Det är snart jul, tänk så mycket pengar ni kommer att spenderas på julklappar. Här kan du ge Hugo och hans familj den finste julklappen de kan få, en chans att Hugo ska få leva. Skriv gärna under namninsamligen också och sprid ordet om Hugo och länken till deras  fina blogg i alla era nätverk. Tillsammans kan vi göra mycket!

Vi har skänkt 150 kronor, och skrivit under namninsamlingen (namninsamlingen är ett bra alternativ om du inte har råd att undvara 150 kronor). Kopierat från Beyond Sizes

Veckans In och Ut

(Tyckte den var himla fin med mönster och naturliga slitningar, och fungerade gjorde den med)


Veckans In:
3 par ekologiska och rejäla underbyxor alá mormor (underbyxor är nästan lika fint som kalasbyxor)
2 par borstar från Ecotools: Köpt på Ullared
1 st dörrmatta
1 st prickig väska från emmaus
1 st sjal från loppis
1 st adventsljusstake från loppis

Veckans Ut:
2 st trasiga underbyxor: slängas
1 st väska: tradera
1 st väska: till loppis
4 st gamla tavlor: till loppis

Summa: +1. Ja, det har handlats lite här. Var på en loppis (där jag och min väninna tänkte sälja lite av våra stuff framöver). Hittade en gammal adventljusstake för två guldpengar, och även en sjal för en guldpeng. Sjalar behöver jag egentligen inte, eftersom jag har en hel del. Men även jag handlar saker jag tycker är fint och det var i alla fall inte något nytillverkat! ;)