fredag 23 december 2011

Min utmaning

Jag utmanade mig själv att köra 30 pass på gym (eller promenader på minst 40 min) på 2 månader, och jag ligger nu på 19 ggr. Jag var sjuk i nästan 2 ½ vecka så jag tänkte jag drar bort 5 ggr. Så nu  gäller det köra den tiden som är kvar. Om jag kör 1 pass per dag (de dagar jag kan och är ledig), så ska jag få ihop 25 pass precis. Yeah! Sedan kan det ju bli något utöver om jag ger mig ut på några promenader också. Vi får se - men 25 är målet i alla fall!

Sedan blir det nyårslöfte med mer regelbundenhet när det gäller mat och träning eftersom jag slutar mitt jobb. Inga mer sena kvällar och nätter, och denna känsla av att vara otillräcklig för mina klienter som gjort att jag ätit för att dämpa den ångesten. Så jag ska satsa på 150 gånger på gym 2012. Allt över är en bonus, givetvis.

tisdag 20 december 2011

Life Goes On


Life goes on. Så enkelt är det. Min pappa skrev det på små lappar innan han dog. Mina bröder har tatuerat hans ord på sina bröst för att komma ihåg. Jag ska göra detsamma, fast på armen. För vår far lever, så länge vi förstår det. I våra hjärtan. Life goes on.

söndag 18 december 2011

Veckans In & Ut: Fjärde advent


Var i Ullared med min väninna. Jag gillar egentligen inte Ullared speciellt mycket, men jag älskar min väninna och jag vet hon älskar det, och det blir en trevlig dagsutflykt. Nu kom jag hem med lite i alla fall - mest sådana där söta saker som inte riktigt går att motstå. Inte ens jag.

Veckans In:

1 st armband med budskapet "Glädje, lycka och Harmoni" på. Till mig själv.
1 st gräddkanna från Amanita: fynd från Tradera
1 st Cupcakeburk från Ullared
1 st burk med cupcakes från Ullared
6 st mindre formar att göra Cremé Brulée i: Ullared
6 galgar: Ullared
1 st retro schal från emmaus
1 st bok från emmaus
1 st skål från "vår lilla stad" - Majas Mejeri för sexti riksdaler


Veckans Ut:
1 st trasig eljusstake som jag köpt från en loppmarknad (som var så fiiin): Tack Katt (la)!
1 st trasig keramikkanna som jag älskade: Tack Katt (la)!
1 st trasig tallrik: Tack du store vite gurukatten - så smidig var du inte!
1 st sjal: till loppisen mitt emot oss
2 st trosor: Jag tror de hängt med i fyra år - nu får de faktiskt åka i sopptunnan
2 st trasiga strumpor (de andra parade jag ihop).


Summa: +9: Hoho. Har jag någonsin haft ett sådant resultat? Jag vet int. Men mycket blev det, men som sagt det är snart jul och lite mer blir det. Vi tänkte köpa en ny elljusstake på loppis, men vi nöjer oss med den vi har då vi inte hittade någon som vi ville ha.