torsdag 5 april 2012

Besök gärna Cilya Design

Jag samarbetar med Cissi på Cilya Design. Hon gör dessutom fina handgjorda, recyclade smycken till oss som vi säljer i vår shop. Hon gör även handgjorda smycken utöver det och hon har verkligen hittat sin stil. Så gillar du smycken som inte varje person bär, och som är som ett unikt litet smycke så kolla in hennes sida. Jag som går samma kurs vet också hon gillar dem själv då hon alltid har egna smycken på sig. Hon är väldigt samarbetsvillig om du har egna idéer som du vill framföra för att få ett smycke du vill ha.

Jag i min tur har beställt ett recyclat armband till mitt kommande bröllop gjord av begagnade pärlemorsknappar. Så just nu håller vi på att samla/köpa in gamla knappar för att Cissi ska kunna göra det färdigt.  Så det ska bli kul och se hur det blir sedan. Tror det kommer bli riktigt fint till en bohemisk bröllopsklänning. Vad tror ni?


måndag 2 april 2012

jubileumsrabatt

Vårt lilla företag fyller 1 år den 12 april (och Tommy och jag firar 4 år tillsammans). Det vill vi fira med jubileumsrabatt i vår webbshop (först till kvarn gäller). Det kommer även dyka upp annat smått och gott så håll utkik. Anmäl er till vårt nyhetsbrev, så får ni reda på det som händer först. Peace & love!

veckans in:ut

In:
1 st begagnad studentlitteratur


Ut:
1 sängram, sålt på facebook second hand
2 klädhängare, sålt på facebbok second hand
2 ljushållare, loppis
2 armband, loppis
1 hårspänne, loppis
1 bokhållare i trä, loppis
12 böcker, loppis,
1 par byxor

Summa: -21. Wihooooooooooooooooooooo! Jag vårstädar kan jag säga nu, och har hittat en nytt sätt att få bort sakerna på - via mediet facebook. Jag har alltså gått med i en loppis, Göteborg, köp och sälj Göteborg och skänk/donera/byt i Göteborg. Lite kul och någon annans skräp är den andres skatt.