söndag 16 oktober 2011

Veckans In & Ut: Mina tre älsklingskvinnor!


 Tänkte bara när jag ha chansen att skriva om kvinnor som jag beundrar så in i helsike eftersom jag kommer nämna två stycken i veckans ut och in-lista då jag köpt böcker av dem denna vecka. Om jag fick så skulle jag vilja vara: Joyce Carol Oates (för hon skriver så bra), Belinda Ohlsson (för hon är så himla modig, intelligent och fixar Debatt bättre än Janne Josefsson), Mia Skäringer (för att hon berör mig och för att hon tar upp allt som andra tycker är obevämt). Utan er, så vore min värld så mycket tråkigare.

Veckans In:
1 lejongul väska från second hand
4 böcker från emmaus av Joyce Carol Oates och Belinda Ohlsson
1 par kalasbyxor av återanvänd bomull (jag älskar ordet kalasbyxor - det är kalas liksom...)

Veckans Ut:
2 par trosor: släng
3 sjalar/halsdukar köpta på second hand: ska sälja på loppis framöver
1 st iphoneskal: sälja på loppis
1 st iphoneskal: gåva till vän

Summa: -1.  Jag är helt nöjd och väskan jag köpte älskar jag, så mycket. Ett riktigt kap, och jag är inne i en lejongul fas. Jag hade gärna velat haft en lejongul stor sjal. Ska kika lite efter det när jag går på loppisar! Vet någon vad gul färg symboliserar? Lejongul? Berätta gärna.

Så här blev frisyren!

Som sagt så har jag varit och fått energiklippning (oljemassage i hårbotten samt att de klipper håret efter hur hårstråna vill ligga) för att man enkelt ska kunna fixa sin frisyr själv. Vi har väl många gånger kommit hem från frisören nöjda, men sedan inte lyckas få samma frisyrresultat som hårfrisören fick. Störigt värre!

Så det återstår att se hur det blir när jag tvättat håret. Jag återkommer om det. Men så här ser resultatet ut. Allt som allt så tog det hela 6 timmar, så det var ingen stressdag. Vilket var riktigt skönt.

före klippningen

...och efter!