torsdag 27 oktober 2011

Life is to short to be anything but happy


Jag har skadat mig när jag tränade sist när jag slant till på löpbandet när jag joggade, pillade på iphonen och pratade samtidigt så benen sprätte iväg och det var nästan, så jag ramlade av. Efter det så hände något i min ena fot. Men som min sambo sade: "Skador hör till när man tränar" (han börjar låta som min bror). Som sagt, det går att träna ändå. Så idag blev det cykling och träna rygg, mage och bröst. Det var en sådär skön träning med samtal med världens bästaste Cilla då vi nästan löste världens alla problem, i alla fall våra egna. Vi satte ord på dem om inte annat i allt flåsande. 

Sedan har jag fått en ny kraft sedan jag tagit beslutet med mitt jobb. Jag känner mig fortfarande lättad, dock känns det som jag hade velat sluta direkt. Men det finns något bra i att jag får lite tid att tänka och landa i det. Har börjat kolla av vad vi kan spara in på, och jag har faktiskt funderat på att ta bort tv:n helt.

Jag tycker tv:n tar för mycket överhand i våra liv (även om det finns vissa program som är bra). Istället för att vara kreativ på många andra sätt. Visst jag kan sitta framför tv:n och pyssla, men jag gör det väldigt sällan. Och den kostar ändå 200 kr i månaden via radiotjänst (får man betala tv-tjänst om man kollar svt play på datorn - någon som vet)? Film kan vi se via datorn. Vi får väl se vad vi gör? Skulle ni klara av det?

söndag 23 oktober 2011

Veckans In & Ut



Veckans In:
1 st halsband av återvunnet garn med babusjkor
3 st armband i återvunnet material
1 st lila filofax (för att jag vänder blad, så kände jag att jag behöver en ny färg)
1 st kjol från Myrorna


Veckans Ut:
2 par örhängen (som jag ej använder): sälja på loppis
1 st hårklämma: sälja på loppis
2 st ringar: sälja på loppis
2 st hårspännen: sälja på loppis
1 st halsbandssmycke: sälja på loppis
1 st trasigt örhängen: soppsorteras
1 st naturlig parfym (som jag inte fixade): till kusin
1 st ekologisk duschlödder: till kusin
1 st bok (dublett): till kusin

Summa: -6. Jag tar mig! Gav bort en hel del till min kusin då hon håller på att byta ut mot naturlig och ekologisk hudvård. Hade en hel del produkter som jag provat som hon likaväl kan testa. Förövrigt så är hon som jag - hon älskar ta över andras kläder. Så himla skönt att det inte bara är jag. Jag kan skylla på släkten!