onsdag 28 december 2011

Nu är jag FRI som en fågel!

Nu har jag beställt tid för tatuering. Så den 11 januari 2012, så kommer jag sitta i heta stolen igen. Detta blir både en påminnelse om min kära far (som jag växt upp med som nu finns i mitt hjärta), och de nya tider som jag nu går till mötes. Det är läskigt eftersom min (läs vår) ekonomi sjunker rejält eftesom vi båda kommer plugga. Vårt företag tjänar vi inga pengar på en utan vi kan betala tillbaka lånet varje månad och köpa in lite produkter - mer är det inte. Än så länge. Men jag/vi har planer. Vi får bara vänta in tiden lite. Men först 30 hp psykologi.

Förövrigt så har jag haft kontakt med min biologiska far och det var bra samtal. I alla fall samtal två och tre. Han kommer ned i början av januari, och det ska bli kul att ses. Jag hoppas han inte kommer göra mig besviken.  Men jag har bestämt mig för att han inte får det. Så det så.

måndag 26 december 2011

Veckans In & Ut: God Fortsättning

In:
Moccamaster, julklapp
4 glöggmuggar, julklapp
Amaryllis, gåva
Bok, julklapp
2 julblommor

Ut:
Piratbyxor: loppis
Kalasbyxor, trasiga: soporna
Underbyxor, trasiga: soporna
Vas: loppis

Summa: +4. Det är ju jul så det är svårt att INTE få plus. Men jag och Tommy köpte en moccamaster till oss själva. Det känns som en bra investering. Ett paket är på väg upp imorgon från Småland som tydligen ska vara tungt. Jag undrar vad det är i det?Jag hoppas det är något som vi önskat - teakbord?