fredag 2 september 2011

I love the new gym!

Ok, nu har jag invigt vårt nya gym som ligger typ 1 minut från oss. Hur himla härligt är inte det? Det finns inga ursäkter att inte träna, och även om man inte har jättelust så kan jag gå dit och ta en kvarts jogging typ. Bara jag går dit. Och de har ett tjejgym också, så vi tjejer kan slappna av lite mer! 


Jag och min bror i lite ekologiskt rosé-berusning slog vad  för ett tag sedan att vi ska springa blodomloppet nästa år (han ska ingå i vårt företag som ska ställa upp). Han har ju brutit sitt ben för 1 år sedan (fick spikar på 12 ställen i benet), och kommer nog aldrig bli helt återställt utmanar mig som har hela ben, men med lite för många kilo på kroppen (och då tänker jag i hälsosynpunkt)! Så nu finns det inga ursäkter längre!

Längd: 5 km
Aktivitet: Gå och jogga
Tid: 48.46 h


5 kommentarer:

Jenny sa...

Gud vad skönt med ett gym så nära! Jag har 20 minuters bussresa till det gym jag gått på, och 50 min till yogastudion jag går på.

Trevlig helg!

Kram!

Vera sa...

Ja, vi hade 25 minuters promix innan, och det gjorde att man inte alltid orkade ta sig dit. Så nu kan man gå dit fastän man "bara kör 25 min", så är det ju ändå 25 minuter. Och jag är ändå hemma innan en halvtimma. Det finns inga ursäkter längre som sagt.

Visst fungerar det när man vill något väldigt mycket. 50 minuter är dock väldigt mycket, Jenny så jag beundrar dig.

Ha en underbar helg du med. Kram, karma och kärlek

Cilla sa...

Bra jobbat honi!
Då kanske du hänger med på midnattsloppet också då? Jag måste ju fan springa det nu efter mitt skrövel i lördags, haha.
Nu ska jag ner för trapporna och kasta mig på löpbandet!

Anneli Sjögren sa...

Det blir till att lägga sig i hårdträning då!! :D

Vera sa...

Alltså, det är hälsosamt att dricka helt klart eftersom jag gör sådana otroliga vadslagningar när det gäller motion! Eller hur Cilla?

Anneli: Med tanke att jag kanske springer runt 500 meter just nu och sedan är galet trött så har jag lite att arbeta med.