söndag 19 februari 2012

veckans in:ut

In:
1 par SVENSK tumvantar i ekologisk alpacka.

Ut:
1 par vantar, tappat bort
8 par kokböcker. Kommer nog med all sannolikhet rensa mer där framöver: ska sälja på loppis.
1 blomväxt (KATTla igen - hon förstör alla våra växter när hon slåss med grannens katt genom fönstret): slängas

Summa: -9. Åh, jag älskar när jag känner att jag får ut saker ur lägenheten. Det är nästan ett beroende att "kasta ut det gamla". Men jag älskar att känna att jag vet vilka prylar jag har och allt har jag/vi valt av omtanke och för att vi vill ha det.  Spanar på en begagnad gul designlampa från 60-talet just nu till köket. Ska ta med mig sambon och se vad han tycker om den. Vi får väl se?

4 kommentarer:

Lotta sa...

Hej Vera!
Jag vet inte alls vad det är för lampa du har hittat eller vad det är för stil du vill ha på den. Men om du skulle komma fram till att du inte vill lägga så mycket pengar som jag kan tänka mig att den kostar, så finns det en gul lampa på Åhléns som iallafall jag tycker är fin. Tyvärr går det inte att länka till en enskild produkt på deras hemsida men jag tror att du kan hitta den bland lamporna här:
http://www.ahlens.se/inredning/belysning/index.html#showAll

Vera sa...

Hej Lotta och tack för tipset. Jag försöker att inte köpa nyproducerade varor i den utsträckning det är möjligt därav designlampan (som är från 60-talet) som jag blev totalt förälskad i. Svårt att förklara hur den ser ut, men den formen gör mig lycklig. Hittar jag en bild eller köper den så ska jag lägga upp den här. Ha en fin dag.

thejeanettishway sa...

precis samma här :)
måste gå ut med saker ur lägenheten - varje dag!
jätteskön känsla.
kram från dalsland//

Lotta sa...

Jo det är klart, hittar man en begagnad som man gillar är det ju mycket bättre. Vet du vem som designat den?