fredag 27 januari 2012

nya märken på väg hem

.Foto på Nvey Ecos nya modell.

Igår satte jag mig ned med vårt företag då vi sålt ut en hel del under januari och det börjar ta slut i shopen. Så nu  har vi beställt för att fylla upp och även beställt nytt smink (mineralsminket som fick mig att skimra), men även ett nytt hudvårdsmärke. Det känns som jag är en liten flicka på julafton - för jag vill berätta för alla vilka märken det är. Jag får dock hålla mig lite till. Vad gissar ni?

4 kommentarer:

Jenny / Rosella Eco Beauty sa...

Att beställa hem nya märken och produkter är nästan det roligaste :D Älskar också det! Hmm..vad ska jag gissa på..Bellápierres smink kanske? och hudvårdsmärke...hmmm..ingen aning.. Ska bli spännande att se vad du plockat hem. Förresten Hermione, vilket trevligt märke! Jag har testat småprover och vore det inte för att jag redan har en massa annat "på kö" att testa hade jag lätt köpt flera grejer från det märket. Tänkte komma med ett utlåtande på bloggen nästa vecka.

Trevlig helg, Vera! <3

Vera sa...

Ja, fast det kan också vara väldigt frustrerande - för jag skulle kunna tänka mig ta hem väldigt mycket. Jobbigt att behöva välja vissa saker bara ibland. Vi har ju inte så mycket att röra oss med ekonomiskt än så länge.

Ja, Hermione har väldigt fina produkter! I like it a lot! Det finns många mindre och bra svenska märken just nu. Det är härligt de poppar upp lite här och var (precis som nya gröna affärer). Det visar ju på intresse och ökad efterfrågan. Ska bli spännande att läsa på din blogg om Hermione.

Apropå gissningen, så har jag inga kommentarer! ;)♥

Jenny / Ekomamma i stan sa...

Oj, jag hade inte sett att det var du som hade den webbshopen, kul!

Vera sa...

Jo, så är det visst! ♥